Normal view MARC view ISBD view

Factors influencing perceived value and customers' revisit intention to the restaurant : Factors influencing perceived value and customers' revisit intention to the restaurant : Dang Viet Trung ; Nghd. : Le Thi Mai

By: Dang Viet TrungContributor(s): Le Thi Mai, người hướng dẫnMaterial type: TextTextLanguage: English Publication details: H. : Khoa Quốc tế, 2020Description: 77 p. ; 30 cm, CDSubject(s): QH-2016-Q | Khóa luận chương trình IB | Kinh doanh quốc tếDDC classification: 337
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current library Call number Status Date due Barcode Item holds
Khóa luận Khóa luận Thư viện Trường Quốc tế - Cơ sở Hacinco

Thư viện Trường Quốc tế - Đại học Quốc gia Hà Nội

Kho khóa luận, luận văn
337 DA-T Available E-T7/00633
Total holds: 0

There are no comments on this title.

to post a comment.
Factors influencing perceived value and customers' revisit intention to the restaurant :
Dang Viet Trung
2020
Kho khóa luận, luận văn,
(E-T7/00633 -/- 337 DA-T -/- E-T7)

QRcode